0478 140 410 hello@gobro.studio

Разбуди се со повеќе енергија

Вашиот душек е важен дел од вашиот дневен ритуал за здравје и енергија. Разбудете се со повеќе енергија и здрав почеток на денот со нашите врвни душеци и останати производи за спиење. Откријте ги нашите решенија за вашиот квалитетен и освежувачки сон.

Препорачани производи за вас

[et_pb_wc_rating product=”265513″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”-18px|0px|-18px|0px|false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_rating]

Lavender Аroma Memory
Перница – 18cm

Вистински избор за сите љубители на релативно меки и ниски перници.

Анатомското и ортопедското јадро идеално се прилагодува по контурите на вратот и главата, што овозможува правилна потпора при спиење.Отворените ќелии нудат непречена циркулација на воздухот и на тој начин ја одржува идеалната телесна температура на телото.

[et_pb_wc_rating product=”265513″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”-18px|0px|-18px|0px|false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_rating]

Feel The Lux
Душек – 25cm

Италијански душек изработен по најнова технологија, спремен да ги задоволи сите вкусови.

Иновативно персонализирано спиење, што по смарт систем душекот се актива само под притисок, што значи кога вашиот партнер ја сменува положбата вие тоа нема да го чувствувате.

[et_pb_wc_rating product=”265513″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”-18px|0px|-18px|0px|false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_rating]

Lavender
Над-душек – 8cm

Италијански душек изработен по најнова технологија, спремен да ги задоволи сите вкусови.

Иновативно персонализирано спиење, што по смарт систем душекот се актива само под притисок, што значи кога вашиот партнер ја сменува положбата вие тоа нема да го чувствувате.

Понуда на неделата!

*Понудата трае од 08.05-17.05.2023

  • Над-душек 8cm
  • 2 Перници 15cm
  • Јорган 350гр/м2

14.990 ден

Разгледајте по категорија

Душеци →
Над-душеци →
Перници →

Јоргани

Одберете го душекот кој ви одговара најмногу!

Одговорете на неколку лесни прашања

Разгледајте по категорија

Пишете ни →

Our award-winning customer service can answer any of your sleep questions

Јавете се →

Our award-winning customer service can answer any of your sleep questions

Продавници →

Our award-winning customer service can answer any of your sleep questions

Категории

Душеци
Green Nature
Full Sensation
Feel The Lux
Hard Wave
Real Evolution
Ocean
Над-душеци
Aloe Orthopedic 5cm
Aloe Orthopedic 8cm
Lavender 5cm
Lavender 8cm
Visco White
Перници
Fresh Memory
Cooling Memory
Latex Memory
Golden Touch
Contour
Classic
Јоргани
Aloe Vera
Lavender
Sky
4 Сезони

Купувај по големина

Душеци
90x200
140x200
160x200
180x200
Над-душеци
90x200
120x200
140x200
160x200
180x200
Перници
10cm
13cm
15cm
18cm
Јоргани
150 гр/м2
250 гр/м2
350 гр/м2y
450 гр/м2

Поддршка

ЧПП
Гаранција
Финансирање
Политика на купување
Попусти
Мисија и цел
Партнери
Лиценци
Материјали
Научи повеќе
Лиена мемори пена
New Age Of Sleep влакна
Видови на душеци
Блог
Кариера

Добијте ги први новите попусти!